Olika dailies

Det finns flera olika typer av Focus Dailies på marknaden och det utvecklas hela tiden nya funktioner för dessa otroligt populära endagslinser. Dem ligger verkligen i framkant när det gäller den senaste tekniken och här ska vi berätta om några av deras mest populära linser för tillfället. Mycket nöje!

Dailies AquaComfort Plus

Denna variant av Focus Dailies ger en skön känsla i ögonen, precis som de övriga är komforten riktigt bra för de flesta linsbärare. I linsen finns det ett ämne som återfuktar ögat varje gång du blinkar, en teknik som är unik för just dailies linser. Varianten finns i nuläget för dig som antingen lider av närsynthet eller översynthet. Och precis som alla endagslinser passar den dig som har en aktiv livsstil och ofta är på resande fot. Den fungerar även bra för dig som kanske har känsliga ögon som lätt blir torra och om du har allergier som till exempel pollenallergi är detta en bra linsvariant för dig.

Focus Dailies Toric

Detta är dailies linsen för dig som har astigmatism. En torisk lins som har alla de återfuktande egenskaper som andra dailieslinser och som korrigerar brytningsfel på ett mycket komfortabelt sätt. Den ger dig skarpare syn och har en riktigt bra passform för de flesta som lider av detta synfel. Även du som är närsynt eller översynt med astigmatiska problem kan använda dessa bekväma toriska endagslinser.

Focus Dailies Progressive

Detta är dailies linsen för dig som är ålderssynt och är trött på läsglasögon. Dem ger dig friheten att kunna se klart på alla avstånd och är den första endagslinsen i världen med multifokala egenskaper. Så om du har presbyopsi, det vill säga den vanligaste formen av ålderssynthet så är detta linsen för dig. Det perfekta alternativet till läsglasögon eller bifokala glasögon när du vill göra annat än att peta upp glasögonen på näsan eller fundera på vart du har lagt dem.